Pierre Jeanneret, moderní minimalistický interiér, JAPANDI, dekorace, nábytek, luxusní nábytek, minimalistický nábytek, dřevená židle, dřevěné kangaroo křeslo, mid century design

JAPANDI: interiérový trend nebo životní filozofie?

Jedním z hlavních trendů pro rok 2021 v interiérovém designu je bezpochyby JAPANDI. Spojení dvou světově nejoblíbenějších estetik Japonska (Japan) a Skandinávie (Scandi). Na první pohled se vám může zdát, že tyto dvě země nemají nic společného, ale není tomu zdaleka tak. Oba styly tíhnou k minimalismu, umění a přírodě. 

Toto geniální spojení využívá funkčnost skandinávských interiérů a rustikální minimalismus japonských interiérů. V designu uctívá řemeslo, pečlivě vybrané a ručně zpracované produkty. Podporuje udržitelnost a mladé tváře designu, kteří využívají ekologických materiálů a dodávají, tak interiérům nadměrnou hodnotu. S přebývajícím zájmem lidí o ekologičtější život se dalo očekávat, že se JAPANDI stane ohromným trendem. 

  • Převaha neutrálních barev a čistých linií. 
  • "Méně je více"
  • Využití přírodních materiálů, jako je dřevo, len či třtiny vám zajisté poskytne přiblížení se ideálů JAPANDI
  • Najděte si čas a vyberte si kousky z kvalitního dřeva, které vám vydrží dekád

Méně je více

Jste-li už otráveni z konzumismu dnešní doby, z nadměrně vyráběných jednorázových produktů a dáváte přednost kvalitě zpracovanému víceúčelovému nábytku, který vám vydrží dlouhá léta, máte dveře do světa JAPANDI otevřené. JAPANDI totiž částečně vychází z  japonské estetiky WABI - SABI, která uctívá krásu v nedokonalostech a ukazuje nám, jak může být všední život radostný a veselý. 

 

Nakupujte produkty ve stylu JAPANDI od designérů z celého světa zde