O nás

V ROMEIN concept store pro Vás vybíráme to nejlepší ze světového designu. Eklektický nábytek, osvětlení, interiérové dekorace a textil vybíráme s ohledem na nadčasový design, funkčnost a kvalitní ruční výrobu. Náš sortiment odráží moderní přístup k interiérovému designu, který kombinuje nesmrtelné designy s moderními a inovativními produkty od mladých návrhářů. 

Mezi naše partnery patří světově uznávané značky, jako Friends & Founders, Menu space, Srelle, Oluce, Nemo lighting, Skargaarden, Stoff Nagel i stejně důležití mladí designéři.

Stejně jako naši partneři si ceníme kvalitní ruční práce, podpory místního řemesla a udržitelnosti materiálů. Vznikají tak produkty s bezkonkurenční kvalitou, které se předávají z generace na generaci. 

ROMEIN STUDIO

Ať už je vaším projektem rozsáhlá renovace nebo interiér, který potřebuje osvěžit, rádi Vám pomůžeme vytvořit funkční a krásný prostor, ve kterém budete rádi bydlet. Vytváříme domovy, které disponují harmonií a hloubkou. Ke každému projektu přistupujeme individuálně s důrazem na nadčasovost a maximální udržitelnost. Naše služby zahrnují obsáhlé řešení rekonstrukce přes výběr osvětlení a nábytku až po konečný interiérový styling.

S čím vám pomůžeme?

  • Rozvržení místností
  • Výběr a umístění nábytku a bytových dekorací
  • Výběr vhodného osvětlení
  • Návrh nábytku na míru
  • Interiérový Styling

Konzultace

Ozvěte se nám a poraďte se s námi, jak nejlépe využít váš prostor. Na základě naší úzké spolupráce se světovými značkami nábytku, osvětlení a dekorací vám na míru vytvoříme interiér, kde se budete cítit dobře.

 


KONTAKTUJTE NÁS

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.